Ik ben aanwezig op het gewenste tijdstip en telkens uw aanspreekpunt. Dat kan uiteraard ook via de ceremoniemeester. U hoeft zich over de fotografie geen zorgen meer te maken. Daar waar nodig is regel ik de mensen voor de groepsfoto’s en zal ik zorgen dat de zaken vlekkeloos verlopen. Speciale, extra wensen tijdens de dag kunnen uiteraard gesteld worden. Mijn aanwezigheid is low profile. Waar de foto’s gemaakt moeten worden ben ik, maar altijd zo min mogelijk op de voorgrond. Dat geldt zowel voor de ceremonie als voor de rest van de dag. Een plezierige, respectvolle manier van werken is voor mij belangrijk. Daarnaast geniet ik ervan als ik u zie genieten.

Over..

Even voorstellen..

Mijn naam is Maurits van Hout beroepsfotograaf sinds 2002. Ik ben gevestigd in Rijswijk (ZH) en hou me bezig met zakelijke fotografie. In de zomermaanden (juni t/m sept) is de zakelijke fotografie meestal iets rustiger en in die maanden ben ik ook beschikbaar voor trouwreportages. Daar heb ik ruime ervaring mee, inmiddels heb ik 150 bruiloften gefotografeerd. Trouwreportages zijn voor mij persoonlijk. Het afleveren van een mooie serie foto’s van zo’n bijzondere dag is altijd een mooie ervaring. Ik kies er bewust voor om op maandbasis slechts enkele bruiloften te doen, zodat het persoonlijk en uniek kan blijven. Ik neem de tijd voor u en begeleid u met de keuzes die u wil maken.

kies uw reportage

Werkwijze

Voor ik aan de slag ga hebben we altijd een voorbespreking. Dat kan bij u thuis of in mijn studio. Indien het adres buiten de regio Den Haag valt zijn er reiskosten verschuldigd bij bezoek aan huis. 0,19 euro per km. Indien u met mij in zee gaat komen deze reiskosten te vervallen. Het is voor mij belangrijk dat het voor u naar wens is, dus gaan we kijken of uw wensen uit te voeren zijn. De aard van de reportage, de invulling,  alles moet aansluiten bij u. De opties die u heeft met de reportages kunt u op deze site vinden. Als we akkoord zijn, dan krijgt u een offerte.


Maurits van Hout Op de dag zelf
Home Over.. Reportages Contact portfolio

Home

Over

Reportages

Contact

Algemene voorwaarden

Privacy Policy

 Volg Maurits van Hout Fotograaf  via social media:

Maurits van Hout Fotograaf

Polakweg 10-11

2288 GG Rijswijk

Tel. 0650624221

info@mauritsvanhout.com

www.mauritsvanhout.com

Follow us!

Voor reservering en informatie bel: 06-50624221